Go to Top

Mediator echtscheiding Oss

Hanneke Geurts en Rob Senders

Scheiden? Schakel een ervaren mediator echtscheiding in Oss in

Hebben u en uw partner besloten om te gaan scheiden? Dan wilt u dit natuurlijk zo goed mogelijk regelen, zeker als er behalve u tweeën ook kinderen in het gezin zijn. Er moeten afspraken worden gemaakt over de verdeling van de boedel, bezittingen en schulden. En als u minderjarige kinderen heeft moeten er afspraken worden gemaakt over hun opvoeding en omgang met beide ouders. De mediator echtscheiding in Oss kan u hierbij helpen. Door te kiezen voor mediation in Oss wordt uw echtscheiding geen vechtscheiding.

Goede afspraken maken onder leiding van de mediator echtscheiding in Oss

Als u beiden de intentie heeft om uw scheiding zo goed mogelijk te regelen dan is het belangrijk dat de verstandhouding zo goed mogelijk blijft. Vergis u niet, soms kan om een kleinigheid alsnog ruzie ontstaan. De mediator echtscheiding in Oss gaat met u om de tafel om alles door te nemen en de afspraken op papier te zetten. Als de scheiding dan bij de rechtbank ligt, kan de rechter snel uitspraak doen, de afspraken van het convenant dat u opstelt onder leiding van mediation in Oss door Consensus worden hierin integraal meegenomen.

Mediation in Oss, voor een vlotte scheiding

Als u dan toch heeft besloten om uit elkaar te gaan dan kan de scheiding beter maar zo goed mogelijk worden geregeld. Als u kiest voor een ervaren mediator echtscheiding in Oss dan kunt u ervan verzekerd zijn dat wij ons best doen om uw scheiding volwassen en zonder stress te laten verlopen. U kunt direct een afspraak maken voor een gratis intakegesprek voor mediation in Oss door Consensus. Gebruik hiervoor de button op de website. Samen met u gaan we om de tafel om uw scheiding te bespreken en alle afspraken zo goed mogelijk vast te leggen.