Consensus luistert,
bemiddelt en begeleidt

Mediator echtscheiding Oss

Scheiden? Schakel een ervaren mediator echtscheiding in Oss in

Hebben u en uw partner besloten om te gaan scheiden? Dan wilt u dit natuurlijk zo goed mogelijk regelen. Niet alleen voor u zelf en richting elkaar maar zeker als er ook kinderen in het gezin zijn. Er moeten afspraken worden gemaakt over de verdeling van de boedel, bezittingen en schulden. En als u minderjarige kinderen heeft moeten er afspraken worden gemaakt over hun opvoeding en omgang met beide ouders. De mediator echtscheiding in Oss kan u hierbij helpen. Door te kiezen voor mediation in Oss wordt uw echtscheiding in alle facetten zorgvuldig en professioneel begeleid.

Het is daarom belangrijk om goede afspraken te maken onder begeleiding van de echtscheidingsmediator van Consensus Echtscheiding & Mediation in Oss

Als u beiden de intentie heeft om uw scheiding zo goed mogelijk te regelen dan is het belangrijk dat de verstandhouding zo goed mogelijk blijft. De mediation is er ook op gericht om verdere conflicten in de toekomst te voorkomen. De mediator echtscheiding in Oss gaat met u om de tafel om alles door te nemen en de afspraken op papier te zetten. Als de scheiding dan bij de rechtbank ligt, kan de rechter snel uitspraak doen, de afspraken van het convenant en het ouderschapsplan dat u opstelt onder leiding van de echtscheidingsbemiddeling in Oss door Consensus echtscheiding & mediation worden hierin integraal meegenomen.

Mediation in Oss, voor een vlotte scheiding

Als u dan toch heeft besloten om uit elkaar te gaan dan kan de scheiding beter maar zo goed mogelijk worden geregeld. Als u kiest voor een ervaren mediator echtscheiding in Oss dan Indien een scheiding onvermijdelijk is dan is het prettig als u het elkaar gunt om de afspraken op een goede manier te regelen. Het is dan belangrijk dat u kiest voor een ervaren mediator echtscheiding in Oss van Consensus Echtscheiding & Mediation. U kunt een afspraak maken voor een gratis intakegesprek voor mediation in Oss door Consensus. Gebruik hiervoor de button op de website. Samen met u gaan we om de tafel om kennis te maken in dit kosteloze intakegesprek en om te kijken waar jullie staan in het proces. Tevens kunnen jullie inschatten of er voldoende vertrowen is in de mediator om samen met jullie de afspraken inzake de echtscheiding te maken. Dat vinden wij heel erg belangrijk in deze lastige fase in uw leven.

“Consensus Echtscheiding & Mediation staat voor aandacht, expertise, maatwerk en biedt duidelijkheid over keuzes en belangen in een onoverzichtelijke situatie die echtscheiding heet”