In de afgelopen 15 jaar
hebben wij meer dan 500
(echt) scheidingen succesvol
begeleid en positief afgerond

Over ons

Het team van Consensus bestaat uit Rob Senders en Hanneke Geurts. Allebei ervaringsdekundige en bedreven professionals op hun vakgebied. Zij kenmerken zich door een hoge betrokkenheid en grote expertise op het gebied van scheidingsbemiddeling en mediation.

Rob en Hanneke zijn beiden registermediator met de specialisatie ‘familie en echtscheiding’. Zij zijn aangesloten bij de MfN (Mediation federatie Nederland), een kwaliteitsregister voor mediators. Daarnaast is Rob ook Register Financieel Echtscheiding Adviseur (RFEA). 

Laten we hen even voorstellen…

Rob

Rob is een ‘mensenmens’. Hij is als dertiger het onderwijs uitgestapt en heeft toen voor de financiële dienstverlening gekozen. Rob heeft veel kennis & kunde in de financiële wereld en is op de hoogte van de actualiteiten op dit vlak. Hij is een man die graag uitdagingen ziet én in mogelijkheden denkt.  Het onderwijs zit nog in zijn hart en nieren. Dat is zichtbaar in zijn aanpak. Met plezier deelt hij zijn kennis zonder de ander uit het oog te verliezen. ‘In contact’ is zijn kracht. Mede door zijn onderwijsachtergrond hebben de kinderen een speciale plaats in zijn hart en daardoor in het traject.

Rob is al 15 jaar actief op het gebied van echtscheidingsbemiddeling.  Hij is de grondlegger van Consensus Echtscheiding & Mediation en heeft hiernaast zijn sporen verdiend in het ondernemersschap. Rob heeft verschillende succesvolle bedrijven gehad en kent de ins en outs op het gebied van bedrijfsvoering in al zijn facetten.  Met zijn persoonlijke aandacht, deskundigheid en ervaring heeft hij al meer dan 500 dossiers succesvol en naar tevredenheid van cliënten afgerond. 

Hanneke

Hanneke  heeft een agogische achtergrond en jarenlange werkervaring in de maatschappelijke dienstverlening. Met die kennis en kunde heeft zij zich jaren geleden toegelegd op mediation in conflicten & echtscheiding. Hanneke is een alerte waarnemer, mensgericht, sensitief en tactvol. Ze is stimulerend en overtuigend in haar aanpak.

Haar deskundigheid ligt met name op het gebied van het opstellen van ouderschapsplannen en  het coachen van ex-partners in de transitie van partner naar het functioneel ouderschap.

 

Lees meer

 “Middels ‘mond tot mond  reclame’ komen de meeste nieuwe cliënten bij ons terecht. Dat ervaren wij als een groot compliment”

“Consensus Echtscheiding & Mediation staat voor aandacht, expertise, maatwerk en biedt duidelijkheid over keuzes en belangen in een onoverzichtelijke situatie die echtscheiding heet”