Uw echtscheiding geregeld
op één plaats: Consensus
Echtscheiding & Mediation
ontzorgt.

Scheiden

Consensus houdt zich bezig met mediation (‘bemiddeling’) op het gebied van (echt)scheiding en alles wat met een scheiding te maken heeft of daaruit voortkomt. Met onze deskundigheid zorgen wij voor de begeleiding van de gehéle scheiding. Dit betekent ‘van de melding van de scheiding’ tot aan de ‘inschrijving van de registers van de echtscheiding in de burgerlijke stand’ en alles waar daar tussen zit. Kortweg van A tot Z.

 

“Uniek aan de begeleiding door Consensus is dat zij álle financiële expertise in eigen huis hebben”

Daarnaast kunt u terecht bij Consensus met kwesties die vaak direct gerelateerd zijn aan of voortkomen uit scheidingen, zoals:

  • Een herberekening van kinder- en/of partneralimentatie bij een wijziging van bijvoorbeeld de inkomensgegevens.
  • Problemen over de omgangsregeling van de kinderen na de scheiding.
  • Conflicten in verband met nieuwe samengestelde gezinnen. Dit is het geval als een partner, met of zonder kinderen, na een scheiding weer gaat samenwonen met een nieuwe partner, met of zonder kinderen. Vaak moeten de bestaande afspraken ten tijde van de echtscheiding van beide nieuwe partners ingepast worden in de nieuwe situatie. Dat levert vaak spanningen op. Soms zelfs zo erg dat de nieuwe relatie onder druk komt te staan.
  • Onduidelijkheid als gevolg van wijzigingen van overheidswege op het gebied van scheiding.

 

“Consensus Echtscheiding & Mediation staat voor aandacht, expertise, maatwerk en biedt duidelijkheid over keuzes en belangen in een onoverzichtelijke situatie die echtscheiding heet”