Doeltreffend,
kostenbesparend én
afspraken met een
groot draagvlak

Gratis intake

Wij vinden een kosteloos intakegesprek voorafgaand aan een mediationtraject belangrijk.

In het intakegesprek zit u samen met de mediator (Rob of Hanneke) aan tafel. Het gesprek is bedoeld om te kijken of u allebei een ‘klik’ voelt met- en vertrouwen heeft in degene die tegenover u zit. Hij/zij is namelijk degene die u gaat begeleiden in dit proces. “En dat moet goed voelen”, vinden wij.

Rob en Hanneke maken tijdens het intakegesprek een inschatting waar u emotioneel staat in deze fase. Zij schatten in wat nodig is en geven u informatie over het stappenplan dat Consensus Echtscheiding & Mediation volgt.

De ervaring leert dat het intakegesprek, waar de mediators ruim de tijd voor nemen, veel in beweging zet. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in uw situatie en beseffen dat we in korte tijd veel inzicht krijgen in uw privé leven. Daar gaan wij met alle respect mee om.

U hoeft na het intakegesprek geen uitspraak te doen over het wel of niet starten van een traject bij Consensus. Hiervoor maken wij een telefonische afspraak enkele dagen na het intakegesprek. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u de tijd heeft om het gesprek te laten bezinken zodat u in alle rust hierover een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Lees meer

 

Gaat u scheiden of overweegt u een scheiding en wilt u weten wat u te wachten staat?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via het intake formulier en stel uw vraag. Ook is Consensus elke werkdag telefonisch bereikbaar op 073-5222555 (doorkiesnummer 3). Omdat Rob en Hanneke vaak in gesprek zitten, lukt het hen niet altijd u telefonisch te woord te staan. Uw contactgegevens worden dan genoteerd waarna zij op een ander moment contact met u opnemen.

“Consensus Echtscheiding & Mediation staat voor aandacht, expertise, maatwerk en biedt duidelijkheid over keuzes en belangen in een onoverzichtelijke situatie die echtscheiding heet”