Doeltreffend,
kostenbesparend én
afspraken met een
groot draagvlak

Gratis intake

Wij vinden een kosteloos intakegesprek voorafgaand aan een mediationtraject belangrijk.

In het intakegesprek zit u samen met de mediator (Rob of Hanneke) aan tafel. Het gesprek is bedoeld om te kijken of u allebei een ‘klik’ voelt met- en vertrouwen heeft in degene die tegenover u zit. Hij/zij is namelijk degene die u gaat begeleiden in dit proces. “En dat moet goed voelen”, vinden wij.

Rob en Hanneke maken tijdens het intakegesprek een inschatting waar u emotioneel staat in deze fase. Zij schatten in wat nodig is en geven u informatie over het stappenplan dat Consensus Echtscheiding & Mediation volgt.

Lees meer

 

Gaat u scheiden of overweegt u een scheiding en wilt u weten wat u te wachten staat?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via het intake formulier en stel uw vraag. Ook is Consensus elke werkdag telefonisch bereikbaar op 06-57802743. Omdat Rob en Hanneke vaak in gesprek zitten, lukt het hen niet altijd u telefonisch te woord te staan. Spreek gerust de voicemail in of laat een bericht achter via WApp. Wij nemen hierna zo spoedig mogelijk contact met u op.

“Consensus Echtscheiding & Mediation staat voor aandacht, expertise, maatwerk en biedt duidelijkheid over keuzes en belangen in een onoverzichtelijke situatie die echtscheiding heet”