Uw echtscheiding geregeld
op één plaats. Consensus
Echtscheiding & Mediation
ontzorgt.

De belastingdienst

De belastingdienst speelt een grote rol bij een echtscheiding. Elk convenant dient fiscaal correct te zijn. Een naheffing is niet prettig voor wie dan ook. “Onbedoelde” schenkingen (bijvoorbeeld door toedeling van vermogen aan een van beiden, zonder verrekening) en niet fiscaal aftrekbare bedragen, of juist wel fiscaal belaste bedragen, liggen op de loer. Daarom is een deskundig advies van een professional zeer verstandig in deze lastige materie.

De belastingdienst heeft u ook nodig om toeslagen en kortingen aan te vragen. Wanneer moet dat, waar moet ik dat doen, of wie kan mij helpen? Voor de uitwerking van de fiscale zaken in het convenant bent u bij de mediators van Consensus aan het juiste adres. Voor de belastingaangifte voor het jaar van scheiding is het verstandig om een deskundige dit op de juiste manier te laten doen. Wanneer u hier naar vraagt kunnen wij u verder helpen.

Lees meer

“Consensus Echtscheiding & Mediation staat voor aandacht, expertise, maatwerk en biedt duidelijkheid over keuzes en belangen in een onoverzichtelijke situatie die echtscheiding heet”