Doeltreffend,
kostenbesparend én
afspraken met een
groot draagvlak

Mediator echtscheiding Den Bosch

Een ervaren mediator echtscheiding in Den Bosch

Als u en uw partner besluiten te gaan scheiden dan is het in u beider belang dat de scheiding zo goed mogelijk wordt geregeld. Zeker als er kinderen in het gezin zijn, is het belangrijk dat hun situatie duidelijk en overzichtelijk wordt en blijft. Geschillen over de omgangsregeling moeten niet bij de kinderen worden neergelegd. Als u kiest voor echtscheidings-mediation in Den Bosch bij Consensus Echtscheiding & Mediation dan kiest u voor een complete aanpak om uw echtscheiding te regelen.

Consensus Echtscheiding & Mediation, uw bemiddelaar voor uw echtscheiding in Den Bosch

Consensus Echtscheiding & Mediation is een ervaren praktijk als het gaat om mediation in Den Bosch. Twee mensen die eerst gekozen hebben voor elkaar en die nu gaan scheiden verdienen het om alle aspecten die met de echtscheiding verband houden zo goed mogelijk worden besproken. Die uitkomsten worden vastgelegd in een ouderschapsplan en een convenant. Als er jonge kinderen zijn dan moeten er afspraken worden gemaakt over een omgangsregeling, zoals bijvoorbeeld een co-ouderschap. Zo kan mediation in Den Bosch ervoor zorgen dat de nieuwe basis na de echtscheiding weer wordt gevormd. Onder leiding van een mediator echtscheiding in Den Bosch kunt u de afspraken maken en op papier zetten zodat ze voor alle partijen duidelijk zijn.

Mediation in Den Bosch voor een vlotte echtscheiding

Onder leiding van een mediator echtscheiding in Den Bosch van Consensus Echtscheiding & Mediation kunt u uw echtscheiding op een gedegen manier regelen. Samen met u zorgt de mediator ervoor dat de afspraken worden gemaakt met voldoende draagkracht voor de toekomst. We proberen met u tijdsbestendige afspraken te maken. Een mediator echtscheiding in Den Bosch inschakelen is ons inziens een verstandige zet. Uw bereidheid om er samen uit te komen is een belangrijke stap richting de afspraken. Het is een teken dat u er samen met uw (ex)partner alles aan wilt doen om uw scheiding zo goed mogelijk te regelen. Vraag nu een gratis intakegesprek aan bij Consensus Echtscheiding & Mediation en wij plannen zo snel mogelijk een afspraak.

“Consensus Echtscheiding & Mediation staat voor aandacht, expertise, maatwerk en biedt duidelijkheid over keuzes en belangen in een onoverzichtelijke situatie die echtscheiding heet”