Klantervaringen

Consensus luistert,
bemiddelt en begeleidt

In de emotionele achtbaan waar je in zit, weet de mediator het proces duidelijk, fijn en menselijk te sturen. En tot een goed einde te brengen.

Ik kan u aanraden mediation te nemen via Consensus, zeer professionele mensen, goede uitleg, goede bemiddeling, helpt heel goed bij de verwerking van echtscheiding.

De mediation heb ik als steun ervaren in ons scheidingsproces. Dit maakte dat “hoe pijnlijk ook” we tot de kern kwamen en verder konden loslaten.

Ik kan iedereen mediation aanraden om een scheiding vlot te laten verlopen.

Bedankt voor de fijne samenwerking en ik zal jullie aanbevelen voor verder bemiddeling, gewoon dik tevreden.

Dankzij de mediation hebben wij alles netjes en zonder ruzie kunnen regelen.

We zijn op een prettige en ontspannen manier te woord gestaan, en alles is tot in de puntjes geregeld!!!

Het financiële, zakelijke gedeelte van onze echtscheiding is zeer deskundig begeleidt. Maar daarnaast is de aandacht voor de emotionele kant van het proces voor zowel mij, mijn ex-partner maar ook onze kinderen van groot belang geweest. Ik heb er vertrouwen in dat wij, dankzij de uitstekende begeleiding van onze mediator, als co-ouders onze kinderen een fijne en warme jeugd kunnen geven en vertrouwen in de toekomst.

Naast de broodnodige zakelijkheid, nooit het menselijk aspect vergetend.

Consensus biedt een warme, betrouwbare voedingsbodem om een ingrijpend echtscheidingsproces zowel emotioneel als rationeel succesvol te doorlopen.

Professioneel maar gemoedelijk bureau dat rust kan brengen in alle hectiek bij een scheiding.

In een half jaar en met een lach en een traan is er veel duidelijk geworden. Ook aandacht voor persoonlijke dingen en goede begeleiding met het zakelijke.

“Consensus Echtscheiding & Mediation staat voor aandacht, expertise, maatwerk en biedt duidelijkheid over keuzes en belangen in een onoverzichtelijke situatie die echtscheiding heet”