Go to Top

Wie zijn wij

Wie zijn wij? Wij stellen ons graag aan u voor.
Ons team bestaat uit Rob Senders, Hanneke Geurts en Tyra Philippus. Alle drie ervaren mensen op hun vakgebied. Het team kenmerkt zich door een hoge betrokkenheid en grote expertise op het gebied van echtscheiding en mediation.

Het mediationkantoor bestaat inmiddels 10 jaar en is opgericht door Rob Senders. Rob is vanuit het onderwijs en de financiële dienstverlening, de richting van de echtscheidingsmediation opgegaan. De benodigde sociaal emotionele kant van de echtscheiding heeft hij zich door ervaring en trainingen eigen gemaakt.

Hanneke Geurts heeft een agogische achtergrond en jarenlange werkervaring in de maatschappelijke dienstverlening. Met die kennis en kunde heeft zij zich enkele jaren geleden toegelegd op mediation in conflicten & echtscheiding.

Rob en Hanneke zijn beiden registermediator met de specialisatie ‘familie en echtscheiding’. Zij zijn aangesloten bij de MfN (Mediation federatie Nederland). Daarnaast is Rob Senders ook Register Financieel Echtscheidings Adviseur (RFEA).

Tyra Philippus heeft een spilfunctie bij Consensus. Zij fungeert als eerste aanspreekpunt en is degene die het dossier beheert en bewaakt. Hiermee vervult ze voor de cliënten en de mediators een belangrijke functie.

In de lastige periode van een echtscheiding zullen wij er alles aan doen dat u zich bij ons op de juiste plaats voelt. De aandacht voor uw specifieke situatie staat voorop en wij kunnen daarvoor de benodigde expertise leveren.

Rob Senders

Hanneke Geurts

Tyra Philippus