Consensus luistert,
bemiddelt en begeleidt

Scheidingsbemiddelaar Vlijmen

De scheidingsbemiddelaar voor Vlijmen en omstreken

Bent u op zoek naar een goede scheidingsbemiddelaar voor Vlijmen en omstreken? Dan raden wij u aan om eens contact met ons op te nemen. Bij de mediators van Consensus treft u professionals die ruime ervaring hebben aangaande hoe een scheiding het beste geregeld kan worden. Als wij met u en uw partner aan de slag gaan, dan kunt u er op rekenen dat er aandacht is voor ieders belangen. Wij werken met u samen naar een uitkomst waar allebei de partijen achter staan. Wij scheppen een veilige omgeving waarin u onder begeleiding en met elkaar naar gezamenlijk gedragen afspraken toewerkt.

Scheidingsbemiddeling in Vlijmen

Wanneer u ervoor kiest om uw scheiding te laten regelen door de Mediators van Consensus, dan kunt u er op rekenen dat u professioneel wordt begeleid. We helpen u bij het opstellen van een scheidingsconvenant en eventueel ook een ouderschapsplan voor uw minderjarige kinderen. Wij zorgen ervoor dat deze documenten geheel voldoen aan de wettelijk vastgestelde bepalingen. Zo begeleiden wij u bij afspraken zoals bijvoorbeeld over de omgang met de kinderen, alimentatie, verdeling van de bezittingen, eventuele schulden en pensioenen.

Meer weten over ons werk als scheidingsbemiddelaar in Vlijmen?

Indien u meer wilt weten over wat wij op het gebied van scheidingsbemiddeling in Vlijmen voor u kunnen betekenen, dan kunt u contact met ons opnemen. We staan elke werkdag klaar om u te begeleiden bij het zo goed mogelijk regelen van alles wat met uw scheiding te maken heeft. We besteden aandacht aan de sociaal-emotionele kant van uw scheiding, zodat u beter in staat bent om ook de zakelijke beslissingen goed te nemen. De mediators van Consensus begeleiden ook ex=partners die al langer geleden zijn gescheiden bij bijvoorbeeld het verbeteren van de communicatie met als doel het ouderschapsplan goed te blijven uitvoeren.

“Consensus Echtscheiding & Mediation staat voor aandacht, expertise, maatwerk en biedt duidelijkheid over keuzes en belangen in een onoverzichtelijke situatie die echtscheiding heet”