Consensus luistert,
bemiddelt en begeleidt

Scheidingsbemiddelaar Sint-Michielsgestel

De scheidingsbemiddelaar voor Sint-Michielsgestel

Bent u op zoek naar een mediator die u en uw partner bij kan staan bij het regelen van uw scheiding? Dan raden wij u aan om hiervoor contact te leggen met Consensus Echtscheiding & Mediation. Wij hebben vele jaren ervaring bij de bemiddeling van een scheiding. Wij komen hiervoor ook graag voor u in actie. We staan u en uw ex bij in het moeilijke proces dat om de hoek komt kijken bij en na een scheiding. Hoe kunnen we zaken goed regelen? Wat dient er geregeld te worden? Wat gebeurt er met de kinderen? Naar wie gaan welke bezittingen? Moet er alimentatie worden betaald?

Scheidingsbemiddeling in Sint-Michielsgestel

Wij gaan als mediator van Consensus Echtscheiding & Mediaiton met u en uw ex om tafel zitten, om samen tot goede afspraken te komen. We vinden het hierbij belangrijk dat uw beider belangen zo goed mogelijk worden behartigd. Als u allebei een advocaat in zou schakelen, dan kan zijn dat er meer naar het eigen belang wordt gekeken, terwijl het juist belangrijk is dat er een oplossing komt die voor allebei naar wens is. Wilt u hierover meer weten? Kijk een naar de uitgebreide informatie die wij over dit onderwerp op onze website hebben staan. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen.

Aan de slag met een mediator

Consensus Echtscheiding & Mediation is gespecialiseerd op het gebied van scheidingsbemiddeling in Sint-Michielsgestel en omgeving. Onze mediators zitten klaar om naar uw verhaal te luisteren en vragen te stellen waar dat nodig is, maar ook om u te woord te staan en met u de mogelijkheden voor echtscheidingsbemiddeling te bespreken. We zetten dan samen op papier wat er allemaal geregeld dient te worden en bekijken hoe u dit samen het beste kunt aanpakken. We bespreken met u ons stappenplan wat u verder kan helpen. Bij Consensus Echtscheiding en Mediation bent u aan het juiste adres. Bekijk ook onze website, want daar staat veel aanvullende informatie op die voor

“Consensus Echtscheiding & Mediation staat voor aandacht, expertise, maatwerk en biedt duidelijkheid over keuzes en belangen in een onoverzichtelijke situatie die echtscheiding heet”