Doeltreffend,
kostenbesparend én
afspraken met een
groot draagvlak

Scheidingsbemiddelaar Schijndel

De scheidingsbemiddelaar voor Schijndel en omstreken

Staat u op het punt om te gaan scheiden en merkt u dat dit niet eenvoudig is? De scheidingsbemiddelaars van Consensus Echtscheiding & Mediation begeleiden u graag hierbij. Bij een scheiding komt emotie om de hoek kijken. U bent verdrietig, boos misschien over hoe zaken gelopen zijn. Als u dan belangrijke zaken dient te regelen, kan dat best lastig zijn. Het is dan goed om u te laten begeleiden door een
specialist op dit gebied. De mediators van Consensus helpen u en uw ex-partner om tot goede afspraken te komen.
Consensus Echtscheiding en Mediation is dè specialist op het gebied van alles wat met scheidingen te maken heeft.

Scheidingsbemiddeling in Schijndel

Bij Consensus werken scheidingsbemiddelaars die als geen ander weten wat er allemaal kan spelen bij een scheiding. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website om hier te lezen wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Het levert u veel op als u uw scheiding met afspraken waar u allebei mee verder kunt, regelt. Wij gaan met u om tafel zitten om door te spreken wat er allemaal geregeld dient te worden. Wij hebben aandacht voor uw situatie en begeleiden het proces gestructureerd en zorgvuldig met als doel u allebei naar ieders tevredenheid door de echtscheiding heen te helpen.

Meer weten over scheidingsbemiddeling in Schijndel?

Indien u meer wilt weten over wat er allemaal mogelijk is op het gebied van het bemiddelen bij een scheiding, dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen. We vertellen u graag meer over ons werk en over wat wij voor u kunnen betekenen. Als mediator werken we gezamenlijk naar afspraken toe waar u achter kunt staan. Als scheidingsbemiddelaar voor Schijndel en omstreken begeleiden wij u uw zaken goed te regelen, vanzelfsprekend volgens de wettelijk geldende richtlijnen.

“Consensus Echtscheiding & Mediation staat voor aandacht, expertise, maatwerk en biedt duidelijkheid over keuzes en belangen in een onoverzichtelijke situatie die echtscheiding heet”