Uw echtscheiding geregeld
op één plaats. Consensus
Echtscheiding & Mediation
ontzorgt.

Scheidingsbemiddelaar Rosmalen

De scheidingsbemiddelaar voor Rosmalen en omstreken

Gaat u scheiden of `uit elkaar` en heeft u vragen en/of problemen met betrekking tot de afhandeling van de echtscheiding? Dan is het goed om hier een scheidingsbemiddelaar voor Rosmalen voor in te schakelen. We hebben bij Consensus Echtscheiding en Mediation niet voor niets voor het woord ‘consensus’ in de naam gekozen. We willen u begeleiden bij het goed uit elkaar gaan door bijvoorbeeld moeilijkheden tussen u en uw ex-partner te bespreken, zodat er constructieve afspraken gemaakt kunnen worden voor de afspraken- en omgang na de scheiding. Wij hebben kennis van zaken, zowel op sociaal-emotioneel als op praktisch vlak. We denken dat een scheiding niet voor een conflictsituatie hoeft te zorgen, mits daar goede begeleiding bij aanwezig is.

Scheidingsbemiddeling in Rosmalen

We adviseren u om een kosteloos intakegesprek in te plannen bij de mediators van Consensus, om samen met ons door te nemen wat wij voor u kunnen betekenen. Als u graag in goed overleg uit elkaar gaat, dan staan wij klaar om dit voor u te regelen. We hebben ervaren dat een scheiding beter verloopt als hier een mediator bij betrokken is. We helpen u dan ook graag met behulp van scheidingsbemiddeling in Rosmalen. We ondersteunen u hierbij, onder andere door het opstellen van een scheidingsconvenant, eventueel ook een ouderschapsplan. Deze documenten voldoen bij Consensus altijd aan de wettelijke voorschriften.

Aan de slag met een scheidingsbemiddelaar in Rosmalen

We vinden het belangrijk om u te helpen de communicatie tussen u en uw ex indien nodig te verbeteren. Open communicatie is nodig om lopende zaken met betrekking tot de scheiding te bespreken, want dat leidt tot het maken van goede afspraken. We helpen u bij het maken van gezamenlijke afspraken met draagvlak om te voorkomen dat er in de toekomst nieuwe moeilijkheden / conflicten ontstaan. We vertellen u graag meer over ons werk als scheidingsbemiddelaar en over wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt uitgebreide informatie over mediation en scheidingsbemiddeling terugvinden op de overige pagina’s van deze website.

“Consensus Echtscheiding & Mediation staat voor aandacht, expertise, maatwerk en biedt duidelijkheid over keuzes en belangen in een onoverzichtelijke situatie die echtscheiding heet”