Consensus luistert,
bemiddelt en begeleidt

Scheidingsbemiddelaar Oss

De scheidingsbemiddelaar voor Oss en omstreken

Bent u op zoek naar een scheidingsbemiddelaar voor Oss en de omliggende plaatsen? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te nemen bij de mogelijkheden die wij u bij Consensus Echtscheiding en Mediation allemaal te bieden hebben. Als u graag zo netjes mogelijk wilt scheiden, maar merkt dat hierbij moeilijkheden ontstaan, dan is het belangrijk dat deze zo snel mogelijk uit de wereld worden geholpen. Het is dan raadzaam om een mediator in te schakelen, die ervoor zorgt dat uw scheiding soepeler en vriendelijker verloopt. De mediators van Consensus Echtscheiding en Mediation hebben veel ervaring als scheidingsbemiddelaar voor Oss.

Scheidingsbemiddeling in Oss

Het is bij een scheiding belangrijk om goede afspraken te maken. Om goed uit elkaar te gaan dienen afspraken gemaakt te worden op meerdere terreinen.Denk hierbij onder andere aan zaken zoals het verdelen van de spullen, een eventuele alimentatieregeling, de verblijfsregeling van eventuele kinderen en nog veel meer. Ook het verdelen van eventuele schulden en pensioenen zijn belangrijke aandachtspunten. Onze scheidingsbemiddeling in Oss brengt een aantal voordelen met zich mee. Niet alleen kunt u op deze wijze in een veilige omgeving werken aan een uitkomst waar u allebei achter staat. U voorkomt hiermee wellicht een lang- en kostbaar traject omdat u twee advocaten dient in te schakelen die uw scheiding regelen.

Een scheidingsbemiddelaar in Oss inschakelen

Wanneer u de mediators van Consensus Echtscheiding & Mediation inschakelt, dan kunt u rekenen op professionele begeleiding van een scheidingsbemiddelaar in Oss bij het zo goed mogelijk regelen van uw scheiding. We proberen u hierbij zoveel mogelijk aan te laten geven waar uw behoeften zitten bij het goed uit elkaar gaan. We staan u bij door goed te luisteren en vragen te stellen bij het vinden van een uitkomst (afspraken) die u beiden past. Wilt u hier meer over weten, dan kunt u contact met ons opnemen voor het stellen van uw vragen en/of het inplannen van een kosteloos intakegesprek. We bekijken dan samen met u hoe wij voor een oplossing kunnen zorgen die voor beide partijen meer dan acceptabel is.

“Consensus Echtscheiding & Mediation staat voor aandacht, expertise, maatwerk en biedt duidelijkheid over keuzes en belangen in een onoverzichtelijke situatie die echtscheiding heet”