Doeltreffend,
kostenbesparend én
afspraken met een
groot draagvlak

Scheidingsbemiddelaar Nuland

De scheidingsbemiddelaar voor Nuland

Zit u in een scheiding en merkt u dat u tegen moeilijkheden en/of conflicten aanloopt? Dan is het goed om contact op te nemen met Consensus Echtscheiding & Mediation. Wij hebben ruime ervaring met het bemiddelen in een scheiding, en zorgen ervoor dat alles geregeld wordt en u goed uit elkaar gaat. Als u ons inschakelt, dan wordt er rekening gehouden met ieders belangen en behoeften met als doel gezamenlijke afspraken te maken waar u beide achter staat. Als mediator staan we klaar om u hierin allebei deskundig te begeleiden. We hebben ervaring en deskundigheid op alle aspecten van een scheiding, te weten het sociaal emotionele gedeelte en het zakelijke (financiële) gedeelte. U bent bij Consensus in goede handen.

Scheidingsbemiddeling in Nuland

Een scheiding is geen prettige aangelegenheid. Het brengt onzekerheid, verdrietige- en
tegenstrijdige gevoelens met zich mee. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er conflicten kunnen ontstaan over bepaalde zaken die er tijdens een scheiding geregeld dienen te worden, bijvoorbeeld als er kinderen in het spel zijn. Wij begeleiden u graag om in gezamenlijkheid tot goede afspraken te komen waar u allebei achter staat. Bij Consensus Echtscheiding & Mediation werken scheidingsbemiddelaars die uw scheiding van a tot z regelen. Wij hebben alles onder één dak.

Meer weten over ons werk als scheidingsbemiddelaar in Nuland?

De scheidingsbemiddelaar in Nuland gaat graag met u en uw ex-partner om tafel om te bespreken wat u in uw situatie dient te regelen om goed uit elkaar te gaan. Samen zetten we op papier wat er allemaal geregeld dient te worden en hoe dit het beste aangepakt kan worden. We bespreken het stappenplan wat Consensus hanteert. Indien u hierover meer wilt weten nodigen wij u van harte uit om een kijkje te nemen op onze website. Hier staat uitgebreide informatie over ons werk als mediator ofwel scheidingsbemiddelaar en wat wij voor u kunnen betekenen. Via onze site kunt u eenvoudig een afspraak met ons maken.

“Consensus Echtscheiding & Mediation staat voor aandacht, expertise, maatwerk en biedt duidelijkheid over keuzes en belangen in een onoverzichtelijke situatie die echtscheiding heet”