Uw echtscheiding geregeld op één
plaats. Consensus Echtscheiding
& Mediation ontzorgt.

Scheidingsbemiddelaar Heesch

De scheidingsbemiddelaar voor Heesch

Bent u op zoek naar een goede scheidingsbemiddelaar in Heesch, die u kan helpen bij het professioneel – en goed regelen van uw scheiding? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen bij de mogelijkheden die we u bij Consensus Echtscheiding en Mediation allemaal te bieden hebben. We hebben vele jaren ervaring als echtscheiding mediator en hebben deze al aangewend om een groot aantal echtscheidingen zo goed mogelijk te regelen. Ons werk als mediator is effectief, aangezien wij ons richten op onder andere de communicatie en u zelf mee laten zoeken- en denken over de afspraken die u allebei belangrijk vindt om goed uit elkaar te gaan.

Scheidingsbemiddeling voor Heesch

Een scheiding kunt u goed regelen. Als u de zaken binnen uw scheiding goed regelt, dan is het mogelijk dat u na de scheiding goed met elkaar blijft omgaan. Er zijn veel dingen die bij een scheiding geregeld moeten worden. Hoe gaat u bijvoorbeeld met de kinderen om? Hoe zit het met eventuele schulden die u heeft? En moet een van de partijen alimentatie betalen. U kunt ervoor kiezen om allebei een advocaat in te schakelen. Maar als u kiest voor een mediator, dan heeft u iemand die het beste voorheeft met zowel u als uw ex-partner. Samen met u zoeken wij dan naar de juiste oplossing voor de zaken die binnen uw scheiding spelen.

Meer weten over scheidingsbemiddeling in Heesch?

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft, dan raden wij u aan om hierover contact op te nemen. Wij besteden expliciet aandacht aan de sociaal emotionele kant van de scheidingen waar we bij betrokken zijn. We denken dat de aandacht bij dit aspect u de ruimte geeft om de zakelijke kanten van de scheiding goed te overzien. We maken graag een afspraak met u om te bekijken hoe wij u kunnen helpen bij het afhandelen van uw scheiding, op een manier die zowel voor u als uw ex-partner bevredigend is.

“Consensus Echtscheiding & Mediation staat voor aandacht, expertise, maatwerk en biedt duidelijkheid over keuzes en belangen in een onoverzichtelijke situatie die echtscheiding heet”