Consensus luistert,
bemiddelt en begeleidt

Scheidingsbemiddelaar Empel

De scheidingsbemiddelaar voor Empel

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van bemiddeling bij een scheiding? Dan bent u bij Consensus Echtscheiding & Mediation aan het juiste adres. We hebben jarenlange ervaring op het gebied van bemiddeling bij een scheiding. Het is bij een scheiding verstandig om hier iemand voor in te schakelen die neutraal en onafhankelijk is en kennis heeft van echtscheidingszaken. Een scheiding is een levensgebeurtenis die een grote impact op iemands leven heeft. Het inschakelen van een scheidingsbemiddelaar die neutraal en onafhankelijk is, heeft vaak een positief effect om de scheiding gezamenlijk in goede banen te leiden. De scheidingsbemiddelaar voor Empel van Consensus staat klaar om hier ook voor u mee aan de slag te gaan.

Scheidingsbemiddeling in Empel en omstreken

Bij een scheiding dient veel geregeld te worden. Emoties spelen in die periode vaak een grote rol. Het is onze taak als mediator om te luisteren naar wat u en uw ex-partner te vertellen hebben. Wij kijken naar waar u allebei staat in (het emotionele proces van) de scheiding en welke afspraken er gemaakt dienen te worden. Schroom niet om eens contact met ons op te nemen. We gaan dan samen met u en uw ex-partner om tafel zitten om uw situatie te bekijken en de mogelijkheden voor scheidingsbemiddeling in Empel en omstreken te bespreken. Wilt u hierover meer weten? Bekijk dan onze website, waar we meer informatie over onze diensten voor u bij elkaar hebben staan.

Meer weten over het zo goed mogelijk regelen van een scheiding?

Consensus Echtscheiding & Mediation regelt uw scheiding van a tot z. Wij bieden alles onder één dak met dezelfde mediator die u begeleidt bij het maken van (financiële) afspraken binnen de geldende normen waar u zich allebei in kan vinden. Neem contact met ons op voor een kosteloos intakegesprek om de mogelijkheden te bespreken.

“Consensus Echtscheiding & Mediation staat voor aandacht, expertise, maatwerk en biedt duidelijkheid over keuzes en belangen in een onoverzichtelijke situatie die echtscheiding heet”