Doeltreffend,
kostenbesparend én
afspraken met een
groot draagvlak

Scheidingsbemiddelaar Drunen

De scheidingsbemiddelaar voor Drunen

Bent u op zoek naar een goede scheidingsbemiddelaar in Drunen, die u kan helpen uw scheiding zo goed mogelijk af te handelen? Dan raden wij u aan om contact op te nemen met Consensus Echtscheiding & Mediation gevestigd in Rosmalen. Onze naam zegt het al, het is ons doel om ervoor te zorgen dat mensen die gaan scheiden goede overeenstemming bereiken over de zaken die zij dienen te regelen voor de scheidng. Wij begeleiden de ex-partners om deze ‘consensus’ te bereiken.
We staan voor u klaar om uw scheidingsbemiddeling in Drunen op te pakken. Wij begeleiden u richting een convenant en eventueel ouderschapsplan waarin afspraken staan die u met behulp van onze onafhankelijke begeleiding heeft gemaakt. Eventuele (communicatie) problemen worden ontrafeld en uitgesproken, want er is ook nog een leven na de scheiding.

Scheidingsbemiddeling in Drunen

Bij Consensus Echtscheiding en Mediators werken ervaren professionals die als geen ander weten wat er allemaal speelt bij een scheiding. Het gebeurt vaak dat er irritaties zijn tussen de ex-partners. Wij maken zaken bespreekbaar met als doel dat u gezamenlijk afspraken kunt maken waar u allebei achter staat. De MfN register mediators van Consensus zijn neutraal, onafhankelijk en op de hoogte van actualiteiten op het gebied van familiemediation. Zij hebben geen belang bij uitkomsten, behalve dat u tevreden bent. Binnen een scheidingsbemiddeling in Drunen maken we met u beide afspraken over de omgang met eventuele minderjarige kinderen, geld, andere bezittingen, schulden en pensioenen.

Meer weten over ons werk als scheidingsbemiddelaar voor Drunen?

Wij willen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw communicatie weer wordt verbeterd. Alleen op deze manier is het namelijk mogelijk om tot een oplossing te komen die voor iedereen tot tevredenheid stemt. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. We staan klaar om deze voor u te beantwoorden, maar ook om een afspraak te maken. We gaan dan samen aan de slag om ervoor te zorgen dat alles bij de scheiding zo goed mogelijk geregeld wordt, zodat u wellicht zelfs weer op vriendschappelijke basis verder kunt.

“Consensus Echtscheiding & Mediation staat voor aandacht, expertise, maatwerk en biedt duidelijkheid over keuzes en belangen in een onoverzichtelijke situatie die echtscheiding heet”