Uw echtscheiding geregeld
op één plaats. Consensus
Echtscheiding & Mediation
ontzorgt.

Scheidingsbemiddelaar Den Bosch

De scheidingsbemiddelaar voor Den Bosch

Is uw relatie uitgelopen op een echtscheiding en merkt u dat u en uw ex-partner vragen hebben over hoe alles nu geregeld moet worden? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met Consensus Echtscheiding en Mediation. We staan klaar om samen met u te bekijken wat u allemaal dient te regelen om goed uit elkaar te gaan. Zeker wanneer u samen kinderen heeft is het van belang dat u na de scheiding nog met elkaar door een deur kunt. Wij begeleiden u om samen goede afspraken te maken, zodat u met elkaar verder kunt na de scheiding. Tenslotte is er ook nog een leven na de scheiding.

Scheidingsbemiddeling in Den Bosch

We vinden het belangrijk dat u goed uit elkaar gaat. We hebben veel ervaring op het gebied van echtscheidingen en andere familiekwesties. We helpen u graag met het maken van goede afspraken en (het verbeteren van) de communicatie. Niet om uw relatie nieuw leven in te blazen, wel om ervoor te zorgen dat u uw zaken naar tevredenheid en volgens de geldende procedures/regels afhandelt. Mediation is ook wel te omschrijven als scheidingsbemiddeling. Wij begeleiden partijen om samen goede afspraken te maken, bijvoorbeeld over de kinderen. De register mediators van Consensus begeleiden het proces en zijn op de hoogte van alle actualiteiten op het gebied van scheidingsbemiddeling.

Meer weten over scheidingsbemiddeling in Den Bosch?

Als u meer wilt weten over wat wij voor u en uw ex-partner kunnen betekenen, dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen met uw vragen. Samen kunt u bij ons een gratis intakegesprek inplannen om te vertellen over uw op handen zijnde scheiding. Wij staan klaar om u uit te leggen wat u dient te regelen om goed uit elkaar te gaan. Consensus, ook wel overeenstemming, is het doel waar wij met u naar toe werken. Door dit te bereiken is het mogelijk om afspraken met elkaar te maken die een goed draagvlak hebben. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden die u op het gebied van ons werk als scheidingsbemiddelaar heeft.

“Consensus Echtscheiding & Mediation staat voor aandacht, expertise, maatwerk en biedt duidelijkheid over keuzes en belangen in een onoverzichtelijke situatie die echtscheiding heet”