Uw echtscheiding geregeld
op één plaats. Consensus
Echtscheiding & Mediation
ontzorgt.

Scheiding Rosmalen

Uw scheiding in Rosmalen goed geregeld

Ook al heeft u in het begin nog zulke goede intenties, echtscheiden gaat vaak gepaard met onderlinge spanningen. Er moeten immers veel afspraken worden gemaakt en zaken geregeld. De echtelijke woning, de omgangsregeling met de kinderen, de verdeling van bezittingen. Een mediator scheiding in Rosmalen van Consensus Echtscheiding & Mediation kan u hierbij helpen. Samen met u beiden gaan we om de tafel zitten op het kantoor in Rosmalen om alle knelpunten één voor één door te nemen en te proberen hierover goede afspraken te maken. Zo wordt uw scheiding geen vechtscheiding.

Echtscheiden in Rosmalen zonder extra spanningen

Echtscheiden is al iets waar u niet vanuit ging toen u elkaar het jawoord gaf. Maar als het toch mis gaat is het van groot belang om uw scheiding goed te regelen. Dit doet u onder leiding van een ervaren mediator van Consensus Echtscheiding & Mediation in Rosmalen. Zeker over de toekomst van uw minderjarige kinderen moeten goede afspraken worden gemaakt zodat zij zo min mogelijk schade van de scheiding van hun ouders ondervinden. Deze afspraken worden vastgelegd in een convenant en indien van toepassing in een ouderschapsplan. Dit gaat naar de rechter en wordt vastgelegd in een beschikking. Het is daarmee bindend voor beide partijen. In het convenant komen alle financiële, fiscale en juridische afspraken te staan. In het ouderschapsplan worden alle afspraken over de kinderen opgenomen.

Een scheiding in Rosmalen in goed overleg

Wilt u samen met uw (ex)partner uw scheiding goed en op een complete manier regelen? Neem dan vandaag nog contact op met Consensus Echtscheiding & Mediation in Rosmalen. U kunt een afspraak maken voor een gratis intakegesprek met een mediator scheiding in Rosmalen voor een kennismakingsgesprek en een uitleg over de te nemen stappen. Maakt u hiervoor gebruik van de button op onze website om uw gegevens aan ons door te geven. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Als u besluit het traject voort te zetten worden er vervolgafspraken gemaakt. U bent van harte welkom in ons kantoor in Rosmalen.

“Consensus Echtscheiding & Mediation staat voor aandacht, expertise, maatwerk en biedt duidelijkheid over keuzes en belangen in een onoverzichtelijke situatie die echtscheiding heet”