Consensus luistert,
bemiddelt en begeleidt

Scheiding Den Bosch

Regel uw scheiding in Den Bosch op een goede complete manier

Als u gaat scheiden is het in ieders belang dat uw scheiding in Den Bosch zo goed mogelijk wordt geregeld. Het gaat daarbij niet alleen om de scheiding zelf, maar ook om alle zaken daar omheen die geregeld moeten worden. Echtscheiden in Den Bosch onder leiding van een mediator kan ervoor zorgen dat u in goed onderling overleg uit elkaar gaat. Tijdens de gesprekken onder leiding van een mediator maakt u samen afspraken die bindend worden vastgelegd in een convenant.

Consensus is uw mediator scheiding in Den Bosch

Zoekt u een goede en ervaren mediator scheiding in Den Bosch? Dan is Consensus Echtscheiding & Mediation een bureau dat u zeker in overweging moet nemen. Wij gaan met u beiden om de tafel zitten om uw scheiding in Den Bosch zo goed mogelijk te regelen. Wij kiezen geen partij, wij hopen dat door onze begeleiding in de gesprekken u er samen uit komt om goede afspraken te maken. Echtscheiden is op zich al een verdrietige gebeurtenis, daarom is het zaak om de randvoorwaarden zo goed mogelijk te regelen. En dat doet u onder leiding van een neutrale maar ervaren gespreksleider in Den Bosch.

Scheiden in Den Bosch regelt u samen

Als u en uw partner uit elkaar gaan dan is het van het grootste belang dat u de scheiding goed regelt. Als u met goede afspraken uit elkaar gaat dan bevordert dat de onderlinge verstandhouding. Zeker als er kinderen bij zijn betrokken is dit van groot belang. Met hulp van een mediator scheiding in Den Bosch is de kans aanzienlijk groter dat u er samen uit komt. Maak nu een afspraak bij Consensus voor een gratis intakegesprek. U kunt hiervoor de button op onze website gebruiken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak met u beiden.

“Consensus Echtscheiding & Mediation staat voor aandacht, expertise, maatwerk en biedt duidelijkheid over keuzes en belangen in een onoverzichtelijke situatie die echtscheiding heet”