Go to Top

Mediator echtscheiding Vught

Hanneke Geurts en Rob Senders

De mediator echtscheiding in Vught helpt u bij uw scheiding

Als u en uw partner besluiten dat uw huwelijk niet meer te redden is dan is dat een verdrietige constatering. Wat nu nog rest is ervoor te zorgen dat de scheiding goed geregeld wordt. Een mediator echtscheiding in Vught kan u hierbij helpen. Als u beiden de intentie heeft dat goede afspraken het uitgangspunt moeten zijn dan heeft u de eerste stap al gezet. Mediation in Vught kan ervoor zorgen dat u niet tegenover elkaar komt te staan voor de rechter waardoor uw scheiding veel langer gaat duren dan misschien nodig is.

Consensus helpt u met ervaren mediation in Vught

Consensus staat voor overeenstemming. En dat is wat wij willen bereiken. Wij kiezen geen partij, wij proberen er alleen voor te zorgen dat u en uw (ex)partner goede afspraken maken. De mediator echtscheiding in Vught helpt u om te inventariseren wat er geregeld moet worden en de knelpunten daarbij te inventariseren. Als u tot overeenstemming bent gekomen worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een convenant wat door u beiden wordt ondertekend. Dit convenant gaat naar de rechtbank en de rechter legt het vervolgens wettelijk vast als onderdeel van het echtscheidingsvonnis.

Maak nu een afspraak met een mediator echtscheiding in Vught

Mediation in Vught kan ervoor zorgen dat uw scheiding vlot en zonder ordinaire ruzies wordt afgewikkeld. Zeker als er kinderen bij de scheiding zijn betrokken is het in ieders belang dat er goede afspraken worden gemaakt. De mediator echtscheiding in Vught zorgt voor onpartijdige begeleiding van dit proces. Wilt u van de diensten van Consensus gebruik maken? Maak dan nu een afspraak voor een gratis intakegesprek via de button op onze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak met u beiden in te plannen.