Uw echtscheiding geregeld
op één plaats. Consensus
Echtscheiding & Mediation
ontzorgt.

Mediator echtscheiding Vught

De mediator echtscheiding in Vught helpt u bij uw scheiding

Als u en uw partner besluiten dat uw huwelijk niet meer te redden is dan is dat voor alle partijen een verdrietige gebeurtenis. De relatie die er geweest is verdient het om ervoor te zorgen dat de scheiding goed geregeld wordt. Een mediator echtscheiding in Vught kan u hierbij helpen. Als u beiden de bereidheid en intentie heeft dat goede afspraken het uitgangspunt moeten zijn dan heeft u de eerste stap gezet. Mediation in Vught kan ervoor zorgen dat u niet tegenover elkaar komt te staan voor de rechter waardoor uw scheiding veel langer gaat duren dan misschien nodig is en niet onbelangrijk, veel duurder wordt.

Consensus Echtscheiding & Mediation helpt u met ervaren mediation in Vught

Consensus Echtscheiding & Mediation staat voor overeenstemming. En dat is wat wij willen bereiken. Wij kiezen geen partij, wij zijn neutraal, wij proberen er alleen voor te zorgen dat u en uw (toekomstige ex)partner goede afspraken maken. De mediator echtscheiding in Vught helpt u om u via het stappenplan door de echtscheiding heen te lopen en alle aspecten te bespreken. Als u tot overeenstemming bent gekomen worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een convenant en indien van toepassing een ouderschapsplan wat door u beiden wordt ondertekend. Dit convenant gaat naar de rechtbank en de rechter legt het vervolgens wettelijk vast in een beschikking. Daarna wordt de echtscheiding ingeschreven in de registers van de burgerlijke stand. Dan is de echtscheiding definitief.

Maak nu een afspraak met een mediator echtscheiding in Vught

Mediation in Vught kan ervoor zorgen dat uw scheiding in goed onderling overleg tussen partijen kan worden geregeld. Zeker als er kinderen bij de scheiding zijn betrokken is het in ieders belang dat er goede afspraken worden gemaakt. Zij kunnen er immers niets aan doen, maar ervaren wel de last van een echtscheiding. Zij moeten immers met hun koffertje van de een naar de ander. De mediator echtscheiding in Vught zorgt voor onpartijdige begeleiding van dit proces. Wilt u van de diensten van Consensus Echtscheiding & Mediation gebruik maken? Maak dan nu een afspraak voor een gratis intakegesprek via de button op onze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak met u beiden in te plannen.

“Consensus Echtscheiding & Mediation staat voor aandacht, expertise, maatwerk en biedt duidelijkheid over keuzes en belangen in een onoverzichtelijke situatie die echtscheiding heet”