Uw echtscheiding geregeld
op één plaats. Consensus
Echtscheiding & Mediation
ontzorgt.

Mediator echtscheiding Vlijmen

Regel uw scheiding goed met hulp van de mediator echtscheiding in Vlijmen

Als uw partner en u besluiten om uw huwelijk te laten ontbinden dan is het belangrijk om alles rond de scheiding goed te regelen. Welke afspraken worden gemaakt over de minderjarige kinderen, wat gebeurt er met de echtelijke woning? Als u het goed wilt regelen maar er samen niet helemaal uit komt dan kunt u een beroep doen op de mediator echtscheiding in Vlijmen. Onze ervaren mediator kan in gesprekken met u beiden alle zaken op een rijtje zetten en samen met u een echtscheidingsconvenant opstellen.

Mediation in Vlijmen voor een vlotte scheiding

Door gebruik te maken van mediation in Vlijmen voor uw echtscheiding is de kans groot dat uw scheiding vlot kan worden afgehandeld. Het echtscheidingsconvenant, dat wordt opgesteld door de mediator echtscheiding in Vlijmen, maakt onderdeel uit van de echtscheidingsbeschikking en krijgt daarmee voor de afspraken als zodanig vermeld een titel. Beide partijen dienen zich te houden aan de afspraken uit het convenant. Dit schept duidelijkheid voor alle betrokkenen en daar is iedereen uiteindelijk bij gebaat.

Regel uw scheiding goed met mediation in Vlijmen

Wilt u voorkomen dat u in een slepende affaire terecht komt met uiteindelijk alleen maar verliezers, probeer dan eens een kosteloos intakegesprek bij Consensus Echtscheiding & Mediation? Samen met een ervaren mediator echtscheiding in Vlijmen van Consensus Echtscheiding & Mediation worden alle aspecten van uw echtscheiding belicht en uitvoerig besproken. Gebruik voor het gratis intakegesprek de button op de website of mail ons. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard is het van belang dat beide partijen bij deze intake aanwezig zijn. Als u besluit samen de mediation voort te zetten dan worden vervolgafspraken gemaakt om hopelijk op alle punten tot overeenstemming te komen.

“Consensus Echtscheiding & Mediation staat voor aandacht, expertise, maatwerk en biedt duidelijkheid over keuzes en belangen in een onoverzichtelijke situatie die echtscheiding heet”