Go to Top

Mediator echtscheiding Sint Michielsgestel

Hanneke Geurts en Rob Senders

Een ervaren mediator echtscheiding in Sint Michielsgestel

Een mediator echtscheiding in Sint Michielsgestel kan u helpen bij het regelen van de scheiding. Als u en uw partner besluiten om uit elkaar te gaan moet er vaak veel worden geregeld. Wat gebeurt er met de echtelijke woning als het om een koophuis gaat? Bij wie gaan de kinderen wonen en wanneer zien ze de andere ouder? Bij al deze zaken kan mediation in Sint Michielsgestel uitkomst bieden. Goede afspraken maken is belangrijk om te voorkomen dat uw echtscheiding een slepende vechtscheiding wordt.

Ervaren mediation in Sint Michielsgestel door Consensus

Ons bureau Consensus kan u een ervaren mediator echtscheiding in Sint Michielsgestel bieden. Samen met u gaat de mediator om de tafel om goede afspraken te maken over de tijd na de scheiding. Als er minderjarige kinderen bij betrokken zijn dan gaat hier uiteraard de meeste aandacht naar uit. Maar ook zaken als schulden, pensioenrechten en de verdeling van de boedel komen aan de orde tijdens mediation in Sint Michielsgestel. Als u het samen eens bent geworden, worden de gemaakte afspraken in een convenant vastgelegd dat door u beiden wordt ondertekend.

De mediator echtscheiding in Sint Michielsgestel helpt u graag

Consensus, overeenstemming, dat is wat we willen bereiken. Of het nu gaat over het huis, de schulden, de auto of de kinderen. De mediator echtscheiding in Sint Michielsgestel helpt u om er samen in goed overleg uit te komen. Beide partijen krijgen uiteraard tijdens de mediation in Sint Michielsgestel de mogelijkheid om hun zienswijze naar voren te brengen. Het convenant wordt vervolgens ingediend bij de rechtbank en als onderdeel van het echtscheidingsvonnis door de rechter vastgesteld. Hiermee zijn de afspraken die gemaakt zijn rechtsgeldig en bindend voor beide partijen. Zo is voor iedereen duidelijk wat er is afgesproken. U kunt een afspraak maken voor een gratis intakegesprek via de button op onze website.