Doeltreffend,
kostenbesparend én
afspraken met een
groot draagvlak

Mediator echtscheiding Schijndel

Dit kan een mediator echtscheiding in Schijndel voor u doen

Als een huwelijk strandt is dat voor alle betrokken partijen een impactvolle gebeurtenis. Als u de intentie en de bereidheid heeft om de scheiding zo goed mogelijk te regelen dan kan een mediator echtscheiding in Schijndel u hierbij helpen. Consensus Echtscheiding & Mediation is een ervaren bureau dat al meer dan 500 stellen, die besloten om zonder elkaar verder te gaan, heeft geholpen met echtscheidings-mediation in Schijndel. Door goede afspraken te maken voorkomt u een slepende conflicten waar uiteindelijk geen betere afspraken door ontstaan. Niemand is er op uit om door een vechtscheiding een aantal jaren van hun leven te vertroebelen. Het is dus zaak dat te voorkomen.

De mediator echtscheiding in Schijndel helpt u graag

Bij een scheiding moeten veel zaken worden geregeld. Er moet misschien een huis worden verkocht, schulden en tegoeden moeten worden verdeeld. En vaak het allerbelangrijkste: er moeten afspraken worden gemaakt over de omgang en opvoeding van de (minder)jarige kinderen. Door te kiezen voor mediation in Schijndel bij Consensus Echtscheiding & Mediation, kiest u ervoor om er samen op een goede manier uit te komen. De mediator echtscheiding in Schijndel is onpartijdig, neutraal en onafhankelijk en weegt uw beider belangen af. Vervolgens wordt geprobeerd om afspraken te maken die voor u beiden voldoende draagkracht hebben richting de toekomst.

Maak een afspraak voor een gratis intake voor mediation in Schijndel

Denkt u dat mediation in Schijndel u en uw partner kan helpen? Maak hiervoor dan vandaag nog een afspraak met Consensus Echtscheiding & Mediation. Gebruik de button “gratis intake” op de website voor het aanvragen van een gratis intakegesprek voor u beiden. Tijdens dit gesprek zullen we kennismaken en leggen wij het plan van aanpak uit. Tevens kijken we waar u staat in het traject. Het rouwproces. Het is voor u ook bedoeld om te kijken of er voldoende vertrouwen is in de mediator om samen met hem de afspraken te maken die nodig zijn. Na de intake nemen wij contact met u op om te kijken of u met Consensus Echtscheiding & Mediation verder het traject in wil. In de gesprekken die daarna volgen zullen de gemaakte afspraken uiteindelijk worden vastgelegd in een convenant en eventueel een ouderschapsplan. De rechter zal voor deze afspraken uiteindelijk een beschikking afgeven die daarna wordt ingeschreven in de registers van de burgerlijke stand. Pas daarna is de echtscheiding definitief.

“Consensus Echtscheiding & Mediation staat voor aandacht, expertise, maatwerk en biedt duidelijkheid over keuzes en belangen in een onoverzichtelijke situatie die echtscheiding heet”