Consensus luistert,
bemiddelt en begeleidt

Mediator echtscheiding Rosmalen

Wat kan de mediator echtscheiding Rosmalen voor u doen?

Vroeger was het zo dat mensen die gingen scheiden naar de rechter gingen en daar hun afspraken aan de rechter voorlegden. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een andere, meer constructievere oplossing. Een mediator echtscheiding in Rosmalen kan u helpen uw scheiding door middel van onderling overleg te regelen. Het is voor beide partijen, en zeker voor de kinderen, beter als uw scheiding in goed onderling overleg wordt geregeld. De mediation in Rosmalen die Consensus Echtscheiding & Mediation kan bieden is daar een prima hulpmiddel bij.

Mediation in Rosmalen houdt voor u het overzicht

Als u gaat scheiden dan ontstaat soms een situatie waarin u beiden ondanks uw bereidheid, niet tot overeenstemming kunt komen. Bijvoorbeeld als het gaat om de omgangsregeling met de kinderen. Het is natuurlijk in het belang van de kinderen als hun ouders zonder ruzie afspraken kunnen maken. Kinderen kunnen er niets aan doen dat hun ouders gaan scheiden, maar ondervinden er wel veel hinder van. De mediator echtscheiding in Rosmalen van Consensus Echtscheiding & Mediation zorgt ervoor dat er goede afspraken op papier worden gezet die voor beide partijen en ook voor de kinderen acceptabel zijn.

Maak direct een afspraak voor een intakegesprek voor mediation echtscheiding in Rosmalen

Wilt u gebruik maken van de ervaren mediator echtscheiding in Rosmalen van Consensus Echtscheiding & Mediation? Maak dan vandaag nog een afspraak via de button op onze homepage. Wij plannen dan samen met u een gratis intakegesprek om de mediation in Rosmalen door te spreken. Het gesprek is gericht op kennismaking en op het geven van inzicht in ons plan van aanpak. We kijken tevens waar u zich bevindt in het proces en u kijkt of er voldoende vertrouwen is in de mediator waar u het gesprek mee heeft. Na het intakegesprek nemen wij contact met u op om te kijken of u door wilt gaan met de bemiddeling via Consensus Echtscheiding & Mediation. Als u besluit met de mediation door te gaan worden er vervolgafspraken gepland om er uiteindelijk voor te zorgen dat alle afspraken worden verzameld in een echtscheidingsconvenant en indien van toepassing een ouderschapsplan. Via het afgeven van een beschikking door de rechter kan de echtscheiding uiteindelijk worden ingeschreven in de registers van de burgerlijke stand.

“Consensus Echtscheiding & Mediation staat voor aandacht, expertise, maatwerk en biedt duidelijkheid over keuzes en belangen in een onoverzichtelijke situatie die echtscheiding heet”