Consensus luistert,
bemiddelt en begeleidt

Mediator echtscheiding Boxtel

Zoekt u een mediator voor uw echtscheiding in Boxtel?

Als u gaat scheiden dan is dat vaak een verdrietige situatie. U kunt onder begeleiding er voor zorgen dat het proces wat vloeiender kan verlopen maken door te proberen er samen uit te komen. Met hulp van een mediator van Consensus voor echtscheiding in Boxtel kunt u proberen om alle zaken die geregeld moeten worden zo goed mogelijk te bespreken en vast te leggen. Het gaat daarbij om allerlei zaken zoals de omgang met de kinderen, maar ook de verdeling van bezittingen en schulden. Echtscheidings-Mediation door Consensus in Boxtel kan helpen om een rechtszaak te voorkomen.

Mediation in Boxtel helpt u op een “goede” manier te scheiden

Volwassen met elkaar om blijven gaan en in gesprek blijven is soms moeilijk als een huwelijk strandt. Zeker als er tussen partijen veel discussie is. Maar indien er bereidheid is tussen u en uw (ex)partner, met hulp van mediation in Boxtel kan de scheiding zo goed mogelijk worden geregeld. en kunnen verdere conflicten worden voorkomen. Goede afspraken over de verdeling van bezittingen en schulden, de verkoop of toedeling van een eigen woning en indien van toepassing afspraken over de kinderen zijn erg belangrijk om op een goede manier uit elkaar te gaan en draagvlak te creëren voor de toekomst. Consensus helpt u om de scheiding in goede banen te leiden. Wij zijn onpartijdig, wij hebben geen belang bij de uitkomst, maar proberen door als onafhankelijke gespreksleider op te treden goede afspraken tussen u beiden te bereiken.

Wilt u ook scheiden met hulp van een mediator echtscheiding in Boxtel?

Woont u in Boxtel of omgeving en gaan u en uw partner scheiden? Dan kan een mediator van Consensus Echtscheiding & mediation in Boxtel u helpen. Maak direct een afspraak voor een gratis intakegesprek via de button op onze website. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u om uw situatie te inventariseren. Maak van uw echtscheiding geen vechtscheiding, kies voor de ervaren mediators van Consensus Echtscheiding & Mediation.

“Consensus Echtscheiding & Mediation staat voor aandacht, expertise, maatwerk en biedt duidelijkheid over keuzes en belangen in een onoverzichtelijke situatie die echtscheiding heet”