Go to Top

Mediator echtscheiding Boxtel

Hanneke Geurts en Rob Senders

Zoekt u een mediator voor uw echtscheiding in Boxtel?

Als u gaat scheiden dan is dat vaak een verdrietige situatie. U kunt de scheiding minder confronterend maken door te proberen er zoveel mogelijk samen uit te komen. Met hulp van een mediator van Consensus voor echtscheiding in Boxtel kunt u proberen om alle zaken die geregeld moeten worden zo goed mogelijk op te lossen. Het gaat daarbij om allerlei zaken zoals de omgang met de kinderen, maar ook de verdeling van bezittingen en schulden. Mediation in Boxtel kan vaak vervelende en slepende rechtszaken voorkomen.

Mediation in Boxtel helpt u op een volwassen manier te scheiden

Volwassen met elkaar om blijven gaan en in gesprek blijven is soms moeilijk als een huwelijk op de klippen loopt. Zeker als de ene partij zich ernstig benadeeld voelt door de andere. Maar hoe u en uw (ex)partner er ook voor staan ten opzichte van elkaar, met hulp van mediation in Boxtel kan de scheiding zo goed mogelijk worden geregeld. Goede afspraken over de verdeling van bezittingen en schulden, de verkoop van een eigen woning en indien van toepassing afspraken over de kinderen zijn erg belangrijk om op een goede manier uit elkaar te gaan. Consensus helpt u om de scheiding in goede banen te leiden. Wij oordelen niet, maar proberen door als onafhankelijke gespreksleider op te treden goede afspraken tussen u beiden te bereiken.

Wilt u ook scheiden met hulp van een mediator echtscheiding in Boxtel?

Woont u in Boxtel of omgeving en gaan u en uw partner scheiden? Dan kan een mediator echtscheiding van Consensus in Boxtel u helpen. Maak direct een afspraak voor een gratis intakegesprek via de button op deze website. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u om uw situatie te inventariseren. Maak van uw echtscheiding geen vechtscheiding, kies voor de ervaren mediators van Consensus.