Go to Top

Klantervaringen

In de emotionele achtbaan waar je in zit, weet de mediator het proces duidelijk, fijn en menselijk te sturen. En tot een goed einde te brengen.

Bedankt voor de fijne samenwerking en ik zal jullie aanbevelen voor verder bemiddeling, gewoon dik tevreden.

Ik kan u aanraden mediation te nemen via Consensus, zeer professionele mensen, goede uitleg, goede bemiddeling, helpt heel goed bij de verwerking van echtscheiding.

Dankzij de mediation hebben wij alles netjes en zonder ruzie kunnen regelen.

De mediation heb ik als steun ervaren in ons scheidingsproces. Dit maakte dat “hoe pijnlijk ook” we tot de kern kwamen en verder konden loslaten.

We zijn op een prettige en ontspannen manier te woord gestaan, en alles is tot in de puntjes geregeld!!!

Ik kan iedereen mediation aanraden om een scheiding vlot te laten verlopen.

Door de mediation kunnen wij goed verder. Een goede basis voor een nieuwe toekomst als anders-gezin, voor de kinderen en als individu.

Aanrader vooral ten opzichte van de kinderen

Het financiële, zakelijke gedeelte van onze echtscheiding is zeer deskundig begeleidt. Maar daarnaast is de aandacht voor de emotionele kant van het proces voor zowel mij, mijn ex-partner maar ook onze kinderen van groot belang geweest. Ik heb er vertrouwen in dat wij, dankzij de uitstekende begeleiding van onze mediator, als co-ouders onze kinderen een fijne en warme jeugd kunnen geven en vertrouwen in de toekomst.

Naast de broodnodige zakelijkheid, nooit het menselijk aspect vergetend.

Professioneel maar gemoedelijk bureau dat rust kan brengen in alle hectiek bij een scheiding.

Consensus biedt een warme, betrouwbare voedingsbodem om een ingrijpend echtscheidingsproces zowel emotioneel als rationeel succesvol te doorlopen.

In een half jaar en met een lach en een traan is er veel duidelijk geworden. Ook aandacht voor persoonlijke dingen en goede begeleiding met het zakelijke.